Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Peste 200 de jandarmi mobilizați pentru alegeri
11.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 173

Peste 200 de jandarmi olteni vor fi mobilizați pentru alegerile locale și europarlamentare ce vor avea loc pe 9 iunie. Șeful Jandarmeriei Olt spune că aceștia au de îndeplinit o serie de atribuții privind paza, transportul și predarea buletinelor de vot.


 Încep pregătirile pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Forțele de ordine vor participa în număr mare la întreg procesul electoral, pentru a asigura paza și protecția buletinelor de vot, dar și pentru prevenirea incidentelor ce pot să apară. Potrivit șefului Jandarmeriei Olt, peste 200 de cadre vor fi mobilizate pentru alegerile din această vară.
Jandarmii olteni, alături de colegii pompieri și de cei polițiști, vor asigura paza la secțiile de votare, transportul și predarea buletinelor de vot, dar vor fi prezenți și la birourile electorale centrale și județene.
Oamenii legii spun că se vor asigura că întreg procesul electoral se va desfășura fără incidente, păstrându-se un climat optim de ordine și siguranță publică. Iar orice incident poate fi semnalat prin apelul unic de urgență 112.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE