Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copil de 3 ani strivit de o poartă metalică
10.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 1057

Tragedie fără margini într-o familie din comuna Mărunței. Un copil de trei ani a murit strivit de poarta de acces din gospodărie, grea de aproape 500 de kilograme. Tatăl minorului făcea probe la poarta respectivă când s-a întâmplat totul. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Vă avetizăm că urmează informații și detalii cu un puternic impact emoțional.


 Accident casnic cumplit în comuna Mărunței, seara trecutră. Un copil de trei ani a fost strivit de poarta de acces din gospodărie, grea de aproape 500 de kilograme. La fața locului au ajuns polițiștii Secției Coteana și mai multe echipaje de prim ajutor, dar și un elicopter SMURD. Din păcate, rănile suferite de micuț i-au fost fatale.
Timp de aproape o oră a fost resuscitat cel mic de cadrele medicale, dar fără rezultat favorabil.
Se pare că tatăl copilului se afla în exteriorul curții, făcea probe la poarta metalică pe role, atunci când aceasta a căzut, fără să știe că băiețelul este în zonă. După câteva minute ar fi reușit să ridice poarta, cu ajutorul unor vecini, și abia atunci l-a găsit pe băiat, inconștient. Cazul a fost preluat de Poliție, care a deschis o anchetă.
Trupul neânsuflețit al copilului a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Familia mai are o fetiță de șase ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE