Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Castelul de Apă din Slatina, pus la pământ
10.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 632

Operațiune dificilă, astăzi, la Slatina. A fost demolat fostul Castel de Apă de pe strada Tipografului, o construcție veche de peste 50 de ani. Intervenția a fost dificilă, pentru că acesta era situat foarte aproape de clădirea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, dar și de blocurile și de parcările din zonă.


 A fost pus la pământ fostul Castel de Apă din Slatina. Operațiunea de demolare a început încă din luna ianuarie, când a fost îndepărtată partea de sus a turnului. Astăzi, s-a trecut la demolarea lui în totalitate, după ce mai întâi au fost luate toate măsurile de siguranță în zonă.
Reprezentanții companiei spun că s-a luat decizia demolării acestei construcții întrucât era foarte veche și inutilă, în plus, reprezenta un pericol pentru clădirile din zonă.
Fostul Castel de Apă se afla într-un sediu al Companiei de Apă de pe strada Tipografului, acolo unde sunt și bazinele pentru partea de sus a municipiului Slatina. Turnul avea o vechime de peste 50 de ani, însă nu mai era folosit de 35 de ani, pentru că au apărut bazinele moderne de apă, ce au fost construite pe fonduri europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE