Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reținuți pentru distrugere și scandal
09.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 194

Trei tineri au fost reținuți de poliție pentru infracțiunile de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce au vrut să intre peste un bărbat în casă. Scandalagii au vârste cuprinse între 23 și 29 de ani și sunt din orașul Balș, iar conflictul ar fi început din cauza fostei iubite a victimei.


Înarmați cu cuțite, au vrut să intre în casă peste un bărbat, pe care l-au amenințat și căruia i-au distrus bunuri din gospodărie. Vorbim despre trei tineri din orașul Balș, care au fost reținuți și duși în Arestul Poliției Olt. Scandalul s-a petrecut la finalul lunii martie și totul ar fi început de la o femeie. Se pare că agresorii au mers la bărbat acasă să îl atace, după ce aceasta le-ar fi reproșat că au ieșit în club cu fosta lui iubită.
Inițial, scandalagii au fost cercetați pentru amenințare. Victima a depus plângere, iar ancheta s-a extins, în prezent fiind efectuate cercetări pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Potrivit anchetatorilor, atât scandalagii, cât și victima, ar avea antecedente penale. Cercetările continuă în acest caz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE