Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Weekend cu 11 șoferi băuți și fără permis
08.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 118

Infracțiuni grave, depistate de polițiștii olteni, pe drumurile din județ. Șapte șoferi au fost prinși la volan fără permis, ori cu permisul suspendat, iar alți patru, se aflau sub influența alcoolului. Polițiștii le-au întocmit la toți dosare penale.


Au încheiat săptămâna cu dosare penale. Vorbim despre mai mulți șoferi din județul Olt, care au fost prinși de polițiști în trafic, fie băuți bine, fie fără permis de conducere. În total, în timpul controalelor desfășurate în weekend, polițiștii Serviciului Rutier au depistat nu mai puțin de 16 infracțiuni pe drumurile publice. Toți șoferii prinși cu neregului sunt anchetați, acum.
Printre șoferii cu probleme s-au aflat un tânăr de 26 de ani, din comuna Colonești și un bărbat de 39 de ani, din Slatina, care conduceau cu permisul suspendat. Iar în comuna Morunglav, un bărbat de 70 de ani, conducea un utilaj agricol fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Și la Ianca, un bărbat de 56 de ani, din localitate, conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul era neînmatriculat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE