Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grădinari│Bătrân de 89 de ani, dispărut
08.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 322

Este anchetă la Poliție, după ce un bătrân de 89 de ani a dispărut. Bărbatul are handicap, și, potrivit anchetatorilor, suferă de Alzheimer. Familia și polițiștii îl caută acum peste tot.


Polițiștii din Găneasa au fost anunțați de un bărbat, din comuna Grădinari, că tatăl său, Marian Popa, în vârstă de 89 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. Bătrânul a dispărut pe 6 aprilie, însă familia a anunțat Poliția pe data de 7 aprilie, crezând că poate bărbatul se va întoarce. Se pare că aceasta ar mai fi plecat de acasă, revenind apoi singur. El suferă de boala Alzheimer și are un handicap. Familia și polițiștii îl caută în tot județul.
Semnalmentele bărbatului sunt următoarele: înălţime 1,65 metri, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, păr grizonat, față ovală, iar ca semn particular, bărbatul nu are membrul superior stâng.
La momentul plecării, purta un sacou de culoare închisă.
Cei ce pot furniza informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE