Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
20 de ani de NATO în România
08.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 159

Într-o atmosferă solemnă și plină de semnificație, municipiul Slatina a marcat „Ziua NATO în România”, printr-un ceremonial militar deosebit, desfășurat pe platoul din fața Prefecturii Olt. Acest eveniment marchează aderarea țării noastre la cea mai puternică alianță politico-militară din lume.


De 20 de ani România este membră a Alianței Nord-Atlantice, ceea ce ne conferă încredere și stabilitate. Ziua NATO a fost marcată ieri, la Slatina, printr-un ceremonial militar în cadrul căruia au fost înălțate pe catargul de pe platoul din fața Prefecturii Olt, drapelele Romaniei și NATO, în acordurile Imnului Național al Romaniei și al Imnului Alianței Nord-Atlantice. La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, ai Bazei Militare 99 Deveselu, dar și parlamentari.
Această sărbătoare marchează nu doar aderarea României la NATO, ci subliniază importanța colaborării și solidarității internaționale în promovarea păcii și securității globale.
Manifestările au continuat cu defilarea Gărzii de Onoare, un moment de tradiție și solemnitate, sub acompaniamentul formației Lyra Band.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE