Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Jandarmeriei, marcată la Slatina
03.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 408

A fost Ziua Jandarmeriei Române, astăzi, când s-au împlinit 174 de ani de la înființarea instituției. Evenimentul a fost marcat printr-o ședință festivă, cu mesaje de mulțumire și avansări în grad, dar și cu prezentarea echipamentelor jandarmilor olteni.


 Ziua Jandarmeriei Române este marcată în fiecare an pe 3 aprilie. Este data la care a fost semnat actul de înfiinţare a Jandarmeriei, în anul 1850, de către domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica. 174 de ani s-au împlinit, astăzi, de la înființarea Jandarmeriei. La Slatina, evenimentul a fost marcat printr-o ședință festivă.
Au fost mesaje de felicitare și mulțumire din partea invitaților, pentru curajul, devotamentul și profesionalismul jandarmilor.
Alături de jandarmi s-a aflat și episcopul Slatinei și Romanaților, PS Sebastian.
De Ziua Jandarmeriei, foștii șefi ai inspectoratului au primit diplome, iar zeci de cadre militare au fost avansate în grad.
A fost organizat și un stand cu o parte din tehnica de intervenție a personalului Jandarmeriei. Arme, autospeciale de intervenție și câinele unității au fost prezentate, astăzi, vizitatorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE