Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-a omorât soția în bătaie.
01.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 611

Crimă în comuna olteană Teslui. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția. Potrivit anchetatorilor, femeia a fost bătută cu un lemn, după care a fost înjunghiată. Agresorul a fost reținut și va petrece în închisoare tot restul vieții.


Pe 31 martie 2024, Poliția Olt a fost anunțată, prin 112, că un bărbat și-ar fi înjunghiat soția într-o locuință din comuna Teslui, iar femeia este inconștientă.
La fața locului s-a deplasat o echipă a Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic pentru cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Comunicat IPJ Olt
”Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală. În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, apare în comunicatul Poliției Olt.
În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore față de bărbatul de 68 de ani, pentru infracțiunea de omor. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliție, urmând să fie prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE