Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident cu două șoferițe
22.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 1021

Două șoferițe au fost implicate în accident de circulație, petrecut în această dimineață, între localitățile Brebeni și Coteana. Una dintre femei a ratat o depășire, iar la revenirea pe bandă a lovit autoturismul care circula în spatele său și era condus de cealaltă femeie. Trei oameni au ajuns la spital în urma accidentului.


 Accident, în această dimineață, pe Drumul Județean 546, între localitățile Brebeni și Coteana din județul Olt. Două mașini conduse de două femei au fost implicate, după ce una dintre ele a vrut să facă o depășire, dar și-a dat seama că nu mai are timp. La revenirea pe banda sa, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de cealaltă femeie, care venea din spate. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și echipajele de la SMURD și Descarcerare.
În urma accidentului, femeia care circula regulamentar și doi pasageri din autoturismul condus de aceasta au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Șoferița are răni mai grave, ceilalți pasageri suferind răni ușoare.
Mgs: Cele două șoferițe au fost testate pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE