Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Potcoava|Casă în flăcări de la coșul de fum
21.11.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 182

Incendiu puternic la o locuință din orașul Potcoava. O anexă și o casă au fost cuprinse de flăcări în doar câteva minute. Pompierii au intervenit rapid și au reușit să salveze bunurile din interior și restul gospodăriei. Incendiul a fost provocat de coșul de fum neizolat, spun reprezentanții ISU Olt.


Pompierii Stației Scornicești au intervenit, ieri după-amiază, în orașul Potcoava, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă și propagat la acoperișul locuinței. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexa gospodărească și la acoperișul casei, cu flacără și degajări mari de fum. Salvatorii au acționat cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, focul fiind lichidat după mai bine de o oră și jumătate.
Intervenția rapidă a pompierilor a diminuat semnificativ pagubele, fiind salvate locuința, bunurile din interior și mai multe anexe gospodărești. Au ars o anexă, bunurile din interiorul acesteia și acoperișul casei. Pompierii atrag atenția încă o dată asupra folosirii surselor de încălzire a locuințelor, fără a fi verificate înainte.
Mare atenție și la centralele termice, la reșouri și la alte surse de încălzire a locuințelor. Utilizarea lor cu defecțiuni sau neverificate pot provoca adevărate tragedii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE