Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Două mașini au luat foc în trafic
15.09.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 928

Incendii în trafic, după ce două mașini au luat foc pe Drumul Expres și pe o stradă din Slatina. Pompierii au intervenit imediat la fața locului, însă un autoturism a ars aproape în totalitate.


 Două mașini au luat foc, în trafic, din cauza unor defecțiuni tehnice. Pompierii olteni au intervenit, ieri, la două autoturisme ce au fost cuprinse de flăcări, în timp ce se deplasau pe drumurile publice. Un autoturism a ars aproape în totalitate la kilometrul 19 de pe Drumul Expres, după ce o defecțiune tehnică a produs incendiul. Din fericire, cele două persoane aflate în interiorul mașinii au ieșit la timp din vehicul. Pompierii au intervenit imediat la fața locului cu o autospecială de stingere, însă mașina a fost distrusă complet de flăcări.
Tot ieri, un alt incendiu de mașină s-a produs pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina. Potrivit pompierilor, cauza ar fi fost un scurtcircuit. Starea autoturismului a fost afectată doar parțial, deoarece incendiul izbucnit nu s-a manifestat cu flăcări.
Din fericire, în ambele cazuri nu au existat victime.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE