Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
SJA Olt│Au simulat intervențiile în cazuri de urgență
14.09.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1355

Serviciul Județean de Ambulanță Olt a organizat, astăzi, mai multe exerciții de intervenție, în cazul unor situații de urgență ipotetice. Zeci de echipaje medicale au pus în practică prețioasele lor cunoștințe în salvarea vieților omenești.


 Serviciul Județean de Ambulanță Olt a organizat o acțiune cu exerciții complexe, ateliere practice și simulări de cazuri reale, pentru ca echipajele medicale să își poată testa modalitățile de intervenție în cazul unor accidente, explozii, căderi de la înălțime sau a altor evenimente cu victime. Zeci de echipaje medicale au fost prezente la aceste activități, pentru a-și pune în practică cunoștințele și modul de acționare în situații de urgență.
Cu ajutorul echipamentelor din dotare, salvatorii Serviciului Județean de Ambulanță Olt au arătat că sunt pregătiți să facă față oricărei situații. Echipajele medicale s-au confruntat cu mai multe situații ipotetice, pentru a-și perfecționa tehnicile dobândite de-a lungul carierei.
Exercițiile echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au continuat, în această după-amiază, pentru a acoperi cât mai multe situații de urgență ce se soldează cu victime.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE