Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au simulat intervenția la un accident feroviar
30.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 304

Desfășurare de forțe la Caracal. Zeci de pompieri, cadre medicale, polițiști și jandarmi au participat la o acțiune privind simularea unei intervenții la un la accident feroviar cu victime multiple. În acest fel, echipele de intervenție și-au testat pregătirea și modul de acțiune în cel mai scurt timp posibil.


 Pompieri, cadre medicale, polițiști și jandarmi, toți s-au mobilizat, ieri, în municipiului Caracal, pentru a desfășura un exercițiu de testare a viabilității planului roșu de intervenție.
A fost simulată acțiunea la un grav accident feroviar cu victime.
Echipați și pregătiți să acționeze, salvatorii cu zeci de autospeciale s-au deplasat în cea mai mare viteză la locul intervenției.
La acțiunea de simulare au participat echipaje de pompieri de la Caracal, Slatina, Scornicești, Stoenești, Osica de Sus și Garda Vișina, cu autospeciale de stingere, pentru descarcerare, autospeciala pentru transport victime multiple și SMURD. De asemenea au fost angrenate și echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, Inspectoratul de Poliție, Inspectoratul de Jandarmi și Direcția de Sănătate Publică.
Astfel de exerciții cu un număr mare de forțe de intervenție au loc periodic, spun reprezentanții ISU Olt. Ele sunt necesare pentru verificarea modului de intervenție și pregătirea salvatorilor, pentru astfel de misiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE