Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amenzi și lemne confiscate la Balș și Tufeni
29.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 192

Controale la societăți comerciale din Balș și Tufeni, privind depozitarea și comercializarea materialului lemnos. Polițiștii din cadrul IPJ Olt, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au verificat modul de desfășurare al activității acestora. Au fost găsite nereguli și s-a dispus confiscarea lemnelor.


 Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au făcut verificări la două societăți comerciale din localitățile Balș și Tufeni. Au fost găsite nereguli la ambele controale.
La Tufeni, polițiștii au constatat o diferență de 245 metri cubi de material lemnos între stocurile scriptice și cele faptice, inventariate la data efectuării controlului. Totodată, a mai fost găsită o altă cantitate de 49 metri cubi de cherestrea, pentru care nu existau, de asemenea, acte de proveniență.
Lemnele au fost confiscate fiind lăsate în custodia Ocolului Silvic Dragănești-Olt. Și la Balș, la o societate comercială, exista diferență între stocurile scriptice, înregistrate în aplicația SUMAL și stocurile faptice, inventariate la data efectuării controlului. Și aici au fost luate măsuri.
Controalele vor continua, spun polițiștii olteni, iar acolo unde sunt găsite probleme se vor aplica amenzi drastice. În acest fel, oamenii legii vor să prevină infracțiunile privind deținerea, transportul și comercializarea de material lemnos pe raza județului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE