Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal: Muncitori prinși sub un mal de pământ
25.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1206

Accident de muncă grav în municipiul Caracal. Doi muncitori ai unor firme din Dolj au fost surprinși de un mal de pământ, în timp ce lucrau la rețeaua de canalizare. Unul dintre bărbați a fost salvat de colegi la timp. Celălalt a fost scos decedat, după mai bine de șase ore de intervenție.


 Tragedie pe un șantier din Caracal, ieri după-amiază. Un mal de pământ s-a prăbușit peste doi muncitori care lucrau la rețeaua de canalizare. Pe unul dintre ei, colegii au reușit să îl salveze. La fața locului au ajuns zeci de pompieri, poliția și ambulanța.
Din păcate, cel de-al doilea muncitor nu a mai putut fi salvat.
Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt au început cercetările. Se pare că muncitorii nu asiguraseră corespunzător zona în care lucrau.
Sunt anchete ample în acest caz. Și ieri și astăzi, inspectorii ITM au mers la fața locului, pentru a stabili cine se face vinovat de această tragedie. Prima greșeală o reprezintă neasigurarea malului, pentru care angajatorii riscă până la 8.000 de lei amendă. Însă este posibil ca muncitorii să mai fi încălcat și alte măsuri de protecție. Anchetele continuă, urmând ca Parchetul să stabilească apoi cine trebuie să plătească pentru această nenorocire.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE