Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătuți în trafic, la Scornicești
25.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3534

Scandal în trafic, la Scornicești. Trei muncitori care lucrau la rețeaua de canalizare au fost bătuți de un șofer supărat că circulația în zonă fusese restricționată. Bărbatul nu a „acționat” singur, ci împreună cu patru amici, lovindu-i pe muncitori cu pumnii și picioarele. Toți agresorii sunt cercetați acum de poliție.


 Bătaie, în trafic, la Scornicești. Trei muncitori care executau lucrări la rețeaua de canalizare, în cartierul Mărgineni-Slobozia, au fost agresați, joi după-amiază, de un șofer și patru amici ai acestuia. Scandalul a pornit de la faptul că circulația a fost restricționată în zonă. Inițial aceștia s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Muncitorii bătuți au ajuns la spital.
Potrivit reprezentanților Spitalului județean de Urgență Slatina, cei doi bărbați au ajuns la Urgențe cu diferite traumatisme prin agresiune. Atât șoferul agresiv, cât și amicii săi, s-au ales cu dosar penal. Polițiștii îi cercetează pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE