Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal: Acțiuni pentru prevenirea furturilor
24.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 146

Prevenirea furturilor din locuințe, din mașină, din buzunare sau din genți reprezintă o prioritate pentru Poliția Olt. Astfel, în cadrul „Săptămâna Prevenirii Criminalității”, oamenii legii au desfășurat o acțiune de informare la Caracal, pentru a preveni acest gen de fapte.


 Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Poliției Municipiului Caracal, alături de jandarmii olteni, au continuat activitățile demarate în cadrul evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalității”.
Astfel, ziua de miercuri a fost dedicată informării locuitorilor municipiului Caracal cu privire la modalitățile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, dar și la măsurile pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt din buzunare, poșete sau genți.
Activitățile au fost desfășurate în centre comerciale din Caracal, pe stradă, în piețe, chiar și în sălile de jocuri de noroc, din localitate. Polițiștii au purtat discuții cu cetățenii despre modurile de operare cel mai frecvent utilizate de hoți, despre modalităţile de prevenire a furturilor, cu accent pe măsurile de siguranţă a gospodăriilor și a bunurilor personale.
De asemenea, dacă intenționați să încheiați o tranzacție cu o persoană necunoscută prin telefon sau e-mail, verificaţi autencitatea ofertei și a interlocutorului. Iar geanta sau bagajul trebuie ținute, pe cât posibil, în faţa dumneavoastră.
Activitățile de informare vor continua astăzi și mâine.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024