Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Polițist bătut de doi tineri
23.05.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 406

Un polițist din Slatina a fost bătut, după ce a încercat să își facă datoria. Într-o dimineață, când ieșea din scara de bloc, acesta a observat o încăierare între mai mulți tineri și a decis să intervină, pentru a-i opri. Însă două dintre persoanele implicate în conflict nu au apreciat gestul polițistului aflat în timpul liber și l-au pus la pământ.


 „La data de 20 mai a.c., în jurul orei 06:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic de mai mulți tineri, pe strada Unirii, din municipiul Slatina, județul Olt.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce ieșea dintr-un bloc situat pe strada Unirii, a observat că între cinci tineri exista o stare conflictuală, aceștia având un comportament violent.
Bărbatul, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri, de 18 ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt.
În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, deplasându-se la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt.În urma documentării activității infracționale, cei doi tineri, de 18 ani, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.”

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE