Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prins de polițiști, rupt de beat la volan
29.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1286

Un tânăr din Slatina a fost prins, astăzi, la volanul unei mașini, rupt de băut. A fost oprit de echipaj pe o stradă din Slatina și, pentru că duhnea a alcool, oamenii legii l-au testat. Tânărul avea o alcoolemie de 1,07 în aerul expirat și a fost dus la spital, pentru recoltarea probelor de sânge.


 Băut bine la volan, a fost oprit de poliție înainte să producă o nenorocire în trafic. Vorbim despre un tânăr de 33 de ani, din Slatina, care a fost găsit, astăzi, cu o alcoolemie mare. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slatina l-au oprit pentru control pe strada Grădiște din oraș.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
În ultima lună, mai multe accidente grave s-au produs pe drumurile din Olt din cauza vitezei, a consumului de alcool și a drogurilor. Astfel, prin prezența lor în stradă, polițiștii vor să prevină astfel de nenorociri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE