Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au furat din două școli din Piatra Olt
22.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 261

Polițiștii orașului Piatra-Olt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut patru tineri, toți minori, cercetați pentru furt calificat. Aceștia au furat bunuri din nou școli din oraș.


 În fapt, pe 20 martie, în jurul orei 09:00, polițiștii Poliției Orașului Piatra-Olt au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul a două unități de învățământ din orașul Piatra-Olt.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii de măsuri legale.
În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 18-19 martie, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt, ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a două unități de învățământ, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv: bare din fier, prelungitoare și cabluri electrice.
În urma probatoriului administrat, la data de 20 martie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Pe 21 martie, cei 4 tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de aceștia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE