Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se închide podul dintre Verguleasa și Drăgășani
21.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 644

Se închide podul de peste râul Olt, situat la limita dintre Olt și Vâlcea. Autoritățile au luat această decizie, întrucât o parte din pasarela pietonală s-a prăbușit. Pentru că nu mai prezintă deloc siguranță, autoritățile au decis închiderea lui începând din această seară.


 La începutul acestei luni, traficul pe drumul ce leagă satul Poganu, al comunei Verguleasa din județul Olt, de oraşul Drăgăşani, a fost restricționat, după ce o parte din pasarela pietonală a podului s-a prăbușit. Astăzi au fost luate noi măsuri în legătură cu podul de peste râul Olt. Autoritățile au decis închiderea lui, începând din această seară.
Secția de Drumuri Naționale Slatina a stabilit ca rută ocolitoare pentru toate categoriile de vehicule următorul traseu: DN 67B -DN 64- DJ 678- DN 67 Drăgășani-Fișcălia-Buciumeni-Câmpu Mare. Iar pentru mașinile mai mici, o rută oclitoare este prin județul Olt.
Podul dintre Olt și Vâlcea va fi închis pe perioadă nedeterminată, spun autoritățile.
Podul a fost construit în anul 1901 și are o lungime de 400 de metri și o lățime de 5 metri. Deocamdată, nu se știe când va fi construit un nou pod peste râul Olt, dar autoritățile speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE