Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt|Rețineri în urma perchezițiilor de ieri
20.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 321

Au fost rețineri în urma perchezițiilor desfășurate, ieri dimineață în județele Olt, Teleorman și Dolj și în municipiul București. Nouă persoane au fost reținute de anchetatori, ca suspecți principali. Aceștia sunt acuzați că înscenau accidente de circulație pentru a obține despăgubiri.


 25 de mandate de aducere au fost puse în aplicare, ieri, de anchetatori, în cadrul perchezițiilor care au avut loc în județele Olt, Teleorman, Dolj și în municipiul București. A fost vizată o rețea bănuită de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații. Mai exact, membrii grupului înscenau accidente rutiere pentru a obține despăgubiri.
În județul Olt, oamenii legii au descins la Mihăiești și Seaca. Nouă persoane au fost reținute în urma perchezițiilor desfășurate ieri. Majoritatea sunt din județul Teleorman, spun anchetatorii. La descinderi, oamenii legii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, înscrisuri, telefoane mobile, suporturi de stocare a datelor informatice și șase cartușe de muniție deținute fără drept. Ancheta polițiștilor continuă în acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024