Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt|A început acțiunea „Fitos 2023”
20.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 120

Produsele de protecție a plantelor, în atenția Poliției. Oamenii legii desfășoară în această perioadă o acțiune prin verificarea modului de efectuare a operaţiunilor cu produse de protecţie a plantelor şi a condiţiilor în care se desfăşoară aceste operaţiuni de către agenţii economici. La primele controale, polițiștii au găsit mai multe nereguli pentru care au aplicat amenzi.


 În perioada 18 - 19 martie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acționat în cadrul acțiunii naționale FITOS 2023 pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională la regimul produselor de protecție a plantelor și protecția mediului, prin verificarea modului de efectuare a operaţiunilor cu produse de protecţie a plantelor şi a condiţiilor în care se desfăşoară aceste operaţiuni de către agenţii economici.
Astfel, polițiștii au efectuat verificări la punctele de lucru ale unor societăți comerciale din comunele Giuvărăști și Izbiceni, dar și în târgurile săptămânale din comunele Dobroteasa și Șerbănești.
Astfel de activități de verificare a modului în care sunt efectuate operaţiunile cu produse de protecţie a plantelor şi a condiţiilor în care se desfăşoară aceste operaţiuni de către agenţii economici vor continua și în perioada următoare pentru prevenirea și combaterea faptelor care pun în pericol protecția plantelor și a mediului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE