Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Anchetat, după ce le-ar fi tăiat urechile câinilor
20.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 557

Un tânăr din județul Olt este anchetat de Poliție, după ce le-ar fi tăiat urechile câinilor săi, pentru a părea mai răi. Mai mult, el este suspectat și că ar fi folosit animale vii pentru dresarea altor animale din rasa canină, în vederea controlării agresivității acestora. Oamenii legii i-au întocmit un dosar penal, iar bărbatul riscă până la trei ani de închisoare.


 Percheziții la locuința unui tânăr din comuna Dobrosloveni, bănuit de comiterea unor infracțiuni grave privind protecția animalelor. În week-end, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au pus în aplicare două mandate de percheziție la domiciliul și reședința unui bărbat de 32 de ani. Acesta este bănuit că a efectuat intervenții chirurgicale la mai mulți câini pe care îi deține, pentru a le modifica aspectul. În plus, ar fi folosit mai mulți câini pentru a controla agresivitatea celor pe care îi deține.
În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite 5 exemplare canine din rasa Ciobănesc de Asia Centrală ce aveau urechile cupate. Polițiștii Biroului pentru Protecția animalelor continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale care se impun.
Tânărul le-a spus polițiștilor că este nevinovat și că așa ar fi cumpărat patrupedele. Oamenii legii nu îl cred și au extins ancheta pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea de la șase luni la trei ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE