Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Negreni|Poliția în stradă, vitezomani amendați
16.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 303

O nouă acțiune a Poliției Rutiere a avut loc pe drumurile din Olt, pentru prevenirea accidentelor de circulație. Echipajele au acționat în zona Negreni, unde au avut loc evenimente rutiere grave, în ultima perioadă. Mai mulți șoferi au fost sancționați pentru viteză, depășiri neregulamentare sau alte abateri comise în trafic.


 Au fost controale ale Poliției Rutiere Olt, ieri, în zona localității Negreni. Echipajele Serviciului Rutier au acționat cu aparatele radar și cele pentru testarea consumului de alcool, pentru prevenirea accidentelor de circulație.
Pe Drumul Expres, polițiștii au depistat un șofer care circula cu peste 200 de kilometri la oră, pe un sector de drum unde limita este de 120 kilometri. Șoferul a fost amendat cu 1.305 lei și i-a fost reținut permisul auto, pentru o perioadă de 120 de zile. Tot ieri, un alt șofer a fost prins de radar de două ori, în localitatea Negreni, circulând cu peste 60 de kilometri la oră. A primit două sancțiuni în valoare totală de 2.610 lei și i-a fost reținut permisul pentru 120 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024