Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă un slătinean prins aruncând deșeuri la marginea orașului
16.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 923

Încă un bărbat a fost prins de Poliția Locală Slatina în timp ce arunca deșeuri pe domeniul public. Bărbatul transporta saci cu moloz într-o dubiță, pe care îi descărca într-o pădure la marginea orașului. Un șofer care a văzut totul l-a fotografiat și a postat imaginile pe internet.


 Prins că aruncă deșeuri pe domeniul public al Slatinei, după o postare pe internet. S-a întâmplat chiar zilele acestea, când un slătinean a fost fotografiat în timp ce descărca saci cu resturi rezultate în urma unor lucrări de construcții, chiar în pădurea din zona străzii Basarabilor, aflată la marginea orașului. Un șofer l-a fotografiat și a postat totul pe internet. Polițiștii locali s-au autosesizat și au mers la fața locului.
Reprezentanții Poliției Locale îi mulțumesc slătineanului cu spirit civic și reamintesc, totodată, că aruncarea deșeurilor pe spațiul public este interzisă. Angajații Inspecției în Construcții, din cadrul Primăriei municipiului Slatina, împreună cu Garda de Mediu, desfășoară controale în această perioadă.
Săptămâna trecută, un alt bărbat din Slatina a fost amendat de Garda de Mediu, după ce polițiștii locali l-au surprins aruncând deșeuri la fosta haldă de la marginea orașului. Bărbatul a fost obligat să-și ia gunoiul si să îl transporte la halda de la Bălteni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE