Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la Slatina, Piatra Olt și Pleșoiu
15.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 295

Descinderi, în această dimineață, în trei localități oltene. Oamenii legii au făcut percheziții la Slatina, Piatra Olt și Pleșoiu, într-un dosar în care sunt vizați trei bărbați acuzați de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare. Unul dintre suspecți are 70 de ani.


 În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane fizice și la sediul unei persoane juridice din județul Olt.
Polițiștii au ridicat înscrisuri, sisteme de calcul și telefoane mobile, în vederea documentării activității infracționale a persoanelor bănuite. Patru bărbați au fost săltați pentru audieri.
Polițiștii continuă cercetările. Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024