Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La volan fără permis, după condamnare
14.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 640

Ce poți face după o condamnare recentă cu suspendare, pentru infracțiuni rutiere? Comiți aceleași fapte în continuare. Este cazul unui tânăr șofer din Slatina, care ieri a fost prins de poliție conducând cu permisul suspendat, și refuzând, totodată, testarea pentru consumul de alcool. A fost reținut pentru 24 de ore și nu va mai ieși din închisoare în următorii ani, spun anchetatorii.


 Tupeu incredibil al unui șofer de 31 de ani, din Slatina. Deși fusese condamnat anul trecut la închisoare cu suspendare, pentru mai multe infracțiuni rutiere, tânărul a recidivat. El a fost prins ieri de poliție, pe strada Crișan din Slatina, conducând cu permisul suspendat. Polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, atât testarea, dar și prelevarea de mostre biologice la o unitate spitalicească. Așa că șoferul s-a ales cu un nou dosar penal. În urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au descoperit că au de-a face cu un șofer-pericol public, motiv pentru care l-au reținut pentru 24 de ore.
Potrivit anchetatorilor, în cele trei dosare penale în care a mai fost cercetat, tânărul ar fi comis câte două fapte pentru fiecare caz în parte. Una dintre aceste fapte fiind tot conducere fără permis. Ieri, șoferul a fost prins tot cu două infracțiuni: conducere având permisul suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Șoferul slătinean va fi prezentat astăzi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. De data acesta, cel mai probabil, el va fi condamnat la închisoare cu executare, spun magistrații. Iar, având în vedere că este vorba de recidivă, pedeapsa ar putea fi mult mai mare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE