Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sârbii Măgura|Reabilitarea școlii, o urgență
13.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 129

După incendiul devastator produs, luna trecută, la școala din comuna Sârbii Măgura, primarul localității a găsit soluții pentru copiii rămași fără unitate de învățământ. Edilul a cerut sprijinul Consiliului Județean Olt, pentru a urgenta lucrările de reabilitare la o altă școală mai veche, din localitate. Între timp, primarul așteaptă răspuns de la Guvernul României, căruia i-a solicitat fonduri, pentru construirea unei noi școli în locul celei care a ars din temelii.


 În urmă cu o lună, școala din satul Braniște, al comunei oltene Sârbii-Măgura, a ars scrum. Totul ar fi pornit de la centrala izolată necorespunzător, au stabilit reprezentanții ISU Olt. 104 elevi învățau la această unitate de învățământ care a fost distrusă în totalitate. Primarul localității a găsit soluții pentru a rezolva această problemă. Cu sprijinul Consiliului Județean Olt, a solicitat urgentarea reabilitării unei alte școli mai vechi din comună.
Edilul a cerut sprijin și la Guvern, pentru construirea unei noi școli în locul celei care a ars în incendiul devastator de luna trecută.
Nu este singurul incendiu produs la o școală din județul Olt. În ultima an, școala din comuna Rusănești, abia renovată, a fost cuprinsă de flăcări. Primăria Rusănești a primit o suplimentare de fonduri de la Consiliul Județean Olt, pentru ca școala să fie reparată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE