Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Acțiune pentru prevenirea accidentelor, la treceri
31.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 113

Acțiune a Poliției Rutiere Olt pentru prevenirea accidentelor de circulație. Echipajele au fost prezente astăzi în zona trecerilor de pietoni, pentru a verifica dacă șoferii opresc să acorde prioritate celor aflați regulamentar în traversarea străzii. Totodată, și pietonii au fost informați să circule cu atenție și să traverseze doar prin locuri permise.


 Au fost controale astăzi ale Poliției Rutiere Olt, în tot județul. Echipajele au ieșit în stradă pentru a desfășura o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere, produse prin neacordarea de prioritate pietonilor aflați regulamentar în traversarea străzii. Așadar, vizați au fost șoferii, pe care polițiștii i-au sfătuit să fie mai atenți în zona trecerilor.
Șoferii spun că aceste acțiuni de prevenire sunt binevenite, dar că și pietonii trebuie să aibă mai multă grijă atunci când se angajează în traversarea străzii.
Iar un șofer de ambulanță s-a ales cu dosar penal pentru că autosanitara nu era înmatriculată.
Acțiunile Poliției au continuat astăzi în tot județul. Reprezentanții IPJ Olt spun că vor relua astfel de activități, pentru că multe accidente rutiere se produc din cauza neacordării de prioritate pietonilor. Iar în acest fel, polițiștii vor să reducă numărul acestor evenimente.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE