Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de amenzi în minivacanța de „Mica Unire”
25.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 125

În minivacanța prilejuită de sărbătorirea Micii Uniri, polițiștii olteni au desfășurat acțiuni ample pentru prevenirea infracțiunilor. Au fost aplicate aproape 700 de sancțiuni pentru abaterile depistate.


 În perioada 21-24 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice.
În timpul controalelor, un conducător auto a fost prins de poliție la Drăgănești Olt, după ce, în încercarea de a efectua manevra de mers înapoi fără sa se asigure, a acroșat un autoturism parcat regulamentar. Șoferul, un bărbat de 54 de ani din localitate, era băut, spun polițiștii. Testat cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Iar un alt șofer a fost prins conducând cu permisul suspendat.
Pentru neregulile constatate la regimul rutier, polițiștii au reținut 56 de permise de conducere și au constatat 8 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Astfel de acțiuni de control vor continua și în perioada următoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE