Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la braconierii din Rotunda și Brastavățu
25.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4231

Percheziții în județul Olt la o grupare de braconieri. Oamenii legii au descins la locuințele a șapte persoane bănuite de braconaj și transportul vânatului dobândit în alte condiții decât cele legale. În urma descinderilor au fost ridicate: un autoturism de teren, 12 câini din rasa ogar sau metiși, cadavrele a doi iepuri de câmp și alte bunuri care ar fi fost folosite la activitatea infracțională.


 O grupare de braconieri din județul Olt a fost prinsă, ieri, de polițiști. Este vorba despre șapte persoane cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani. Potrivit anchetatorilor, unul dintre suspecți este din județul Dolj, iar gruparea ar funcționa încă de anul trecut. Ieri dimineață, polițiștii de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Olt au descins la locuințele lor.
„În fapt, bărbații sunt cercetați într-un dosar penal, fiind bănuiți de fapte de braconaj, săvârșite în cursul anului 2022, pe fondurile cinegetice de pe raza județului Olt.
Perchezițiile domiciliare au fost executate de către polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în baza unor mandate de percheziție emise de către Judecătoria Municipiului Caracal”, apare în comunicatul Poliției Olt.
Șase dintre cele șapte persoane au fost conduse la sediul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru audieri. Oamenii legii au găsit la locuințele lor și mai multe bunuri pe care le foloseau la braconaj.
„Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat de la locuințele braconierilor: un autoturism de teren, 12 câini din rasa ogar sau metiși, cadavrele a doi iepuri de câmp, 4 proiectoare, 2 telefoane mobile, precum și alte bunuri ce par să fi fost folosite la activitatea infracțională, mai apare în comunicatul Poliției Olt.
Braconierii sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și transportul vânatului dobândit în alte condiții decât cele legale și riscă pedeapsa cu închisoarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE