Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Acțiuni pentru prevenirea accidentelor cu pietoni
20.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 106

O nouă acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație în care sunt implicați pietonii a fost organizată la Slatina. Oamenii legii i-au informat, atât pe aceștia, dar și pe șoferi, să circule cu atenție pentru că multe evenimente se produc din cauza traversării neregulamentare a pietonilor, sau a neacordării de prioritate din partea șoferilor.


Poliţiştii rutieri din Olt au desfăşurat ieri o acţiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație în care sunt implicați pietonii. Astfel, polițiștii au avut în atenție, atât traversarea neregulamentară a pietonilor, dar și abaterile săvârșite de șoferii care nu acordă prioritate de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a străzii. Oamenii legii le-au explicat acestora că este necesar să adopte o conduită preventivă în trafic, să circule cu atenție și să respecte regulile de circulație pe drumurile publice.
Polițiștii Biroului Rutier Slatina au depistat pe strada Primăverii, din oraș, un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din localitate, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni. Șoferul a fost sancționat cu amendă de 870 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
Astfel de acțiuni vor continua și au ca scop informarea pietonilor, cât și a conducătorilor auto, cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră și a reducerii accidentelor de circulație.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE