Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident surprins de camere video, la Brebeni
17.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 12892

Accident stupid, seara trecută, în comuna Brebeni. O femeie care se afla pe marginea drumului a fost spulberată de un autoturism. Imaginile au fost filmate de camera de supraveghere aflată în gospodăria unui vecin și au ajuns pe internet.


 Un accident de circulație s-a produs, seara trecută, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. O femeie din localitate a fost lovită în plin de un autoturism, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Totul a fost surprins de camera de supraveghere aflată în curtea unui vecin. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.
Potrivit Poliției Olt, victima ridicase un colet de la firma de curierat. Șoferul autoturismului care a lovit-o s-ar fi speriat în momentul în care a văzut că din față vine o altă mașină, și crezând că nu are timp să o depășească pe cea a curierului, oprită pe marginea drumului, a tras dreapta de volan și a intrat în șanț, lovind femeia. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Slatina, victima nu necesitat internarea. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările Poliției continuă în acest caz.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE