Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția Olt│Informare pentru biciclişti, pietoni și căruțași
17.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 271

Bicicliştii, pietonii și căruțașii au fost în atenția polițiștilor de la Serviciul Rutier Olt. Aceștia au desfășurat, timp de două zile, o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație în județ. Oamenii legii i-au informat pe acești participanți la trafic să circule corect și le-au vorbit despre riscurile la care se expun dacă nu respectă regulile de circulație.


 Acțiune amplă a Poliției Olt în zona Corabia, pentru prevenirea accidentelor de circulație. Ofițerii de la Serviciul Rutier Caracal și Corabia, împreună cu cei de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informative pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicați pietonii, bicicliștii și căruțașii. Timp de două zile, oamenii legii i-au informat pe aceștia să circule corect și să respecte regulile de circulație, pentru că pot deveni victime foarte ușor.
Acțiunea Poliției a avut caracter preventiv, oamenii legii informând cât mai mulți astfel de participanți la trafic să respecte regulile de circulație.
De asemenea, pe timpul circulației pe drumurile publice, conducătorii de biciclete sunt obligați să aibă asupra lor actul de identitate. Polițiștii spun că altfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în județul Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE