Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jandarmii, instruiți de cei de la Antidrog
24.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 259

Jandarmii olteni au participat la o acțiune de informare pentru prevenirea consumului de droguri în județul Olt. Specialiști din cadrul Serviciului Antidrog le-au vorbit acestora despre modalitățile de prevenire, despre efectele și semnele consumului de droguri și le-au prezentat profilul consumatorului de stupefiante.


 Specialiștii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Olt au desfășurat o sesiune de formare despre droguri, destinată jandarmilor din cadrul structurilor de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi celor implicaţi în activitatea de combatere a infracţionalităţii stradale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt.
Informațiile le sunt extrem de utile angajaților IJJ, atât în viața personală, dar mai ales în activitățile pe care le desfășoară în munca lor.
La această primă sesiune de formare au participat 20 de jandarmi, cărora le-au fost prezentate aspectele de bază şi specifice din domeniul drogurilor, modalităţile de prevenire şi asistenţă a consumului de droguri, principalele categorii de substanţe şi efectele acestora, precum și semnele consumului de droguri și profilul consumatorului.
Demersul formativ va continua, spun reprezentanții Antidrog Olt. Prin aceste activități se urmărește îmbunătăţirea nivelului de cunoștințe în ceea ce privește problematica drogurilor, în rândul personalului cu atribuții în implementarea Strategiei Naționale în Domeniul Drogurilor 2022 – 2026.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE