Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Week-end cu accidente, un tânăr a murit
20.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 8787

Trei accidente de circulație s-au produs, în week-end, în comunele Brebeni, Coteana și Găneasa. Într-unul dintre evenimente a fost implicată autospeciala de la pompieri, care mergea la unul dintre evenimentele rutiere. Un bărbat și-a pierdut viața în urma acestui accident. Polițiștii spun că neatenția și graba șoferilor, dar și condițiile meteo nefavorabile, au dus la producerea accidentelor.


 Trei accidente de circulație au avut loc în weekend, pe drumurile din județul Olt. Între localitățile Brebeni și Coteana, două mașini s-au lovit violent, iar o familie întreagă a ajuns la spital.
Potrivit anchetatorilor, tragedia ar fi fost provocată de șoferiță. Nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, iar în curbă a derapat și a intrat pe contrasens. Femeia se afla în autoturism cu soțul și copilul lor de doi ani. Toți trei au fost transportați la spital, în urma accidentului. Din păcate, bărbatul a decedat ulterior.
La scurt timp, un alt accident de circulație s-a întâmplat tot în comuna Brebeni. O autospecială de la ISU Olt, care mergea la accidentul produs pe DJ 546 a fost implicată într-un accident.
„În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Echipajul care încadra autospeciala era format din cinci pompieri. La fața locului a ajuns Poliția, pentru cercetări”, transmit reprezentanții ISU Olt.
Tot în week-end, a avut loc un accident pe DN 65-E 574, în afara localității Găneasa. Un tânăr de 23 de ani, din Slatina, a căzut cu autoturismul într-o râpă.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un pasager au fost răniți, una dintre victime fiind scoasă de echipajul de la Descarcerare. Cei doi au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Poliția continuă cercetările în toate cele trei cazuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE