Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajat de la Taxe și Impozite, infarct la 40 de ani
21.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 11412

A făcut infarct la 40 de ani. Un angajat al Direcției Economice Slatina a fost găsit mort, în această dimineață, în locuința sa. Tânărul s-a simțit rău, încă de seara trecută. A chemat salvarea și duminică, dar a rămas acasă. În această dimineață, soția l-a găsit fără suflare și a sunat la 112.


 Este doliu la Direcția Economică de Taxe și Impozite din Slatina. Șeful Serviciului de la Compartimentul Executare Silită, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort în casă, în această dimineață. Bărbatul locuia cu soția și copilul lor de 9 ani, într-o locuință din Slatina. Familia a sunat la 112.
Bărbatul s-ar fi simțit rău încă de duminică. A chemat ambulanța acasă, acuzând dureri abdominale și stări de rău, dar a refuzat transportul la spital, spun medicii.
Cazul a intrat în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
„În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, apare în comunicatul Poliției Olt.
Potrivit cadrelor medicale, bărbatul era în evidență cu gastrită, afecțiune medicală pentru care se și trata. Nu ar mai fi avut până acum probleme cardiace. Urmează, ca după necropsie, să fie stabilită cauza morții acestuia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE