Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina|,,Oltenii și … restu' lumii", la superlativ
23.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 437

Cel mai îndrăgit festival al lunii septembrie a început în stilul caracteristic. ,,Oltenii și … restu' lumii" a fost, astăzi, marcat de o serie de evenimente de excepție. Mai multe oficialități, printre care și primarul Emil Moț, dar și invitații speciali ai festivalului, au dat startul petrecerii oltenești care se va încheia duminică.


 Este deja o tradiție ca în ultimul weekend al lunii septembrie, la Slatina să se organizeze celebrul festival ,,Oltenii și … restu' lumii". Călușarii olteni și ansamblurile coregrafice ale minorităților din țară au primit autoritățile și invitații speciali ai acestui festival în stil oltenesc, cu pâine și sare.
Imaginea evenimentului din acest an este marele actor George Mihăiță, care a ales să își serbeze ziua de naștere printre olteni.
Tot astăzi, primarul Slatinei Emil Moț și actorul George Mihăiță au dat oficial startul celor trei zile de festival și de voie bună.
Timp de 3 zile, alături de actorul Andrei Duban, pe scenă vor urca ansambluri folclorice din toată țara, dar și Damian Drăghici & Brothers, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Eugenia Nicolae, Feli și Ansamblul profesionist „Doina Oltului”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE