Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția, acțiuni educative pentru o copilărie în siguranță!
22.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 161

Polițiștii olteni s-au aflat, pentru o zi, în mijlocul copiilor. Ei au desfășurat activități de educație rutieră și de prevenire a consumului de substanțe psihoactive la trei unități de învățământ din comuna Izvoarele. Zeci de elevi, copii de grădiniță și cadre didactice au luat parte la activitățile Poliției.


 Polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Serviciului Rutier, din cadrul Poliției Olt, împreună cu specialiști de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog au desfășurat, ieri, activități de educație rutieră și de prevenire a consumului de substanțe psihoactive la trei unități de învățământ din comuna Izvoarele.
Cu elevii mai mari, discuțiile polițiștilor s-au concentrat asupra faptelor în care pot fi implicați în școală, fiindu-le prezentate modalități prin care să nu ajungă să fie victime ale infracțiunilor care se pot comite în rândul lor.
Peste 280 de elevi și 21 de cadre didactice au luat parte la activități. Astfel de acțiuni de informare vor continua și în perioada următoare, educația rutieră a copiilor reprezentând o prioritate pentru polițiștii olteni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE