Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mândri că sunt olteni
23.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 208

Start la glume și voie bună la Festivalul „Oltenii și restuꞌ lumii”. Caricaturiști, epigramiști și umoriști din toată țara au venit în număr cât mai mare la Slatina, unde, începând de astăzi, a început cel mai îndrăgit eveniment al toamnei.


 Slătinenii și nu numai au fost așteptați astăzi, la Vama Oltenească de la intrarea în Parcul Tineretului din oraș, cu praz, pastramă, vin, glume, muzică, pașapoarte de oltean și expoziții de caricatură. Atmosfera comică a fost deschisă de actorul Nae Alexandru, care a recitat proclamația Festivalului „Oltenii și restuꞌ lumii”.
Prezenți la eveniment, parlamentarii social-democrați, alături de reprezentanții Consiliului Județean Olt, au declarat că poartă cu mândrie în suflet „pașaportul de oltean”.
Organizatorii evenimentului, împreună cu invitații și slătinenii participanți la festival s-au bucurat împreună de bucatele tradiționale românești, în timp ce au asistat la nelipsitele concursuri de bancuri în public, expoziții de caricatură, dueluri epigramistice și multe alte activități culturale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022