Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viteză amețitoare pe Drumul Expres
22.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 526

Viteză amețitoare pe Drumul Expres Craiova-Slatina- Pitești. Un șofer din Craiova a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 231 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă era de 120 km/h. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere și i-au dat amendă.


 Un bărbat de 40 de ani, din județul Dolj, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce gonea nebunește pe Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, pe raza localității Piatra Olt.
Conducătorul auto a rămas fără permis pentru o perioadă de 120 de zile și a fost amendat cu 1.450 lei. Polițiștii desfășoară zilnic acțiuni pentru prevenirea accidentelor de circulație în județul Olt. Acționează cu aparatele radar pe toate sectoarele de drum, printre care și Drumul Expres, pentru depistarea și sancționarea vitezomanilor.
În această perioadă, Poliția desfășoară o amplă acțiune pentru prevenirea deceselor prin accidente de circulație. La nivel național se desfășoară proiectul ROADPOL - Safety Days, în cadrul căruia polițiștii fac controale și îi sfătuiesc pe șoferi să conducă prudent și să respecte regulile de circulație. Polițiștii vor ca 23 septembrie să fie ziua fără persoane decedate în accidente rutiere.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE