Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătăuș în plină stradă
22.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 852

Doi bărbați din Slatina au fost bătuți în plină stradă de un tânăr cu probleme psihice. Una dintre victime ar fi intervenit să aplaneze un conflict între agresor și alte două persoane, moment în care agresorul s-a înfuriat și a lovit-o cu pumnul în față. Bătăușul este cercetat acum de poliție.


 Un tânăr de 28 de ani, din Slatina, este cercetat de Poliție, după ce a bătut două persoane. Incidentul s-a petrecut, zilele trecute, pe strada Toamnei din oraș. Băiatul ar fi avut inițial un conflict cu dooi tineri. În scandal ar fi intervenit o a treia persoană, un bărbat de 60 de ani, din Slatina, care a încercat să aplaneze conflictul. Agresorul l-a bătut, atât pe bărbatul de 60 de ani, dar și pe unul dintre tinerii cu care se certa inițial. Incidentul a fost filmat de o persoană care a văzut totul de la balcon. La fața locului a fost chemată Poliția municipiului Slatina, care a început o anchetă.
„Din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, ar fi avut un conflict cu două persoane, între care, pentru aplanarea conflictului, ar fi intervenit un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din aceeași localitate. În urma conflictului, două persoane ar fi fost agresate fizic de către tânărul în vârstă de 28 de ani. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, transmite Poliția Olt, într-un comunicat de presă.
Potrivit anchetatorilor, agresorul este un tânăr cu probleme psihice, pe care Poliția l-a dus de mai multe ori la Psihiatrie, inclusiv la Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Jebel. Acolo, însă, după ce urmează tratament o perioadă, medicii îl externează. Iar tânărul se întoarce acasă și devine agresiv. Pe numele lui există mai multe sesizări la Poliția municipiului Slatina, pentru agresiune. Sunt însă și persoane care, de frică, nu ar fi depus plângere la Poliție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE