Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Polițiștii în stradă, pentru prevenirea accidentelor
21.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 139

Au fost controale, astăzi, în trafic, la Slatina. Polițiștii de la Serviciul Rutier Olt au desfășurat o amplă acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație. Polițiștii le-au transmis șoferilor să conducă prudent și să respecte normele rutiere, pentru a ajunge în siguranță la destinație.


 În aceste zile, Poliția din toată țara desfășoară acțiuni pentru prevenirea accidentelor de circulație, în cadrul campaniei ROADPOL - Safety Days. La Slatina, echipajele rutiere au fost, astăzi, în stradă. Au fost opriți zeci de conducători auto, pentru verificarea documentelor. Polițiștii le-au vorbit șoferilor despre importanța acestei campanii și i-au sfătuit să conducă prudent.
Șoferii au spus că inițiativa Poliției este binevenită.
Poliția reamintește tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație, să adopte un comportament preventiv, astfel încât să poată evita orice situație periculoasă. Totodată, șoferii trebuie să respecte limita de viteză și să evite efectul nefast al consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022