Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevi, dascăli și cadre MAI- curățenie pe malul Oltului
19.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 958

Sâmbătă a fost ziua curățeniei la Slatina. Sute de elevi, dascăli și cadre didactice s-au alăturat campaniei naționale de ecologizare „Let’s Do It, România!”. Aceștia au adunat gunoaiele din zona râului Olt, lăsând în urma lor un mediu mai curat și mai sănătos.


 Curățenie în toată țara, într-o singură zi. Sâmbătă, 17 septembrie, a fost Ziua de Curățenie Națională, iar Slatina și județul Olt s-au alăturat campaniei „Let’s Do It, România!”. La Slatina au fost adunate gunoaiele din zona râului Olt. Numeroși elevi, dascăli, angajați de la instituții publice și cadre militare s-au mobilizat și au strâns saci de mizerie, atât de pe malul apei, cât și din pădurea de la marginea orașului.
Și cadrele MAI au participat la această amplă acțiune de ecologizare. Jandarmi, dar și elevi aflați în practică la IJJ Olt au făcut curat pe malul apei.
Pe urmele celor care au participat la această amplă acțiune au venit angajații Salubris, care au strâns sacii de gunoaie. Sâmbătă s-a făcut curățenie în fiecare oraș și comună din județul Olt. Din 2009 pana în prezent, în cadrul Zilei de Curățenie Națională, peste 2.100.000 de voluntari au luat parte la acțiunile „Let’s Do It, România!” desfășurate la nivel național.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE