Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gospodării în flăcări la Piatra Olt. 25 de animale au ars
28.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 670

Un incendiu puternic de vegetație uscată s-a produs, seara trecută, la Piatra Olt. Focul s-a extins la gospodării și la culturi agricole, întinzându-se pe o suprafață de 100 de hectare. 25 de animale, vaci și capre, au ars de vii în incendiul care a cuprins o anexă. Patru persoane au suferit atac de panică și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Totul s-a întâmplat în urma unui incendiu de vegetație uscată.


 100 de hectare, în flăcări, seara trecută, la Piatra Olt. Un incendiu de vegetație uscată, miriște, culturi agricole şi viță de vie s-a extins la gospodăriile din zonă.
Peste 70 de pompieri din Olt, Dolj și Argeș au intervenit la fața locului cu mai multe autospeciale. Pompierii au fost ajutați de mai mulți cetățeni care, panicați că le ard casele, au sărit în ajutor pentru a stinge focul cât mai repede.
Patru persoane au suferit atac de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale. În incendiul puternic au murit 25 de animale, vaci și capre, aflate într-o anexă care a ars în totalitate.
Intervenția pompierilor a durat patru ore. Într-o gospodărie au ars adăpostul de animale cu tot cu acestea, iar într-o altă gospodărie au ars o casă de 65 de metri pătrați și anexe de 20 de metri pătrați. Valoarea pagubelor urmează să fie stabilită.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE