Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii, controale în gări și în trenuri
27.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 143

Verificări în gări și la calea ferată, pentru prevenirea accidentelor de circulație și a infracțiunilor în trenurile de călători. Este acțiunea desfășurată timp de o zi, de poliţiştii Biroului Județean de Poliție Transporturi pe raza județului. Polițiștii au legitimat peste 120 de persoane, au verificat 100 de mașini la trecerile de cale ferată și au aplicat numeroase amenzi.


 Au fost controale în gările din județul Olt, dar și la trecerile de cale ferată. Polițiștii au desfășurat verificări ample, pentru a preveni accidentele de circulație feroviare.
Conducătorii auto au fost informați despre normele care trebuie respectate privind circulația pe drumurile publice, la trecerile la nivel cu calea ferată, iar călătorii din stațiile de cale ferată și trenurile de călători au primit sfaturi și recomandări preventive, pentru o călătorie cu trenul în siguranță.
Polițiștii din Piatra-Olt au depistat la trecerea la nivel cu calea ferată, pe Drumul Național 64, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară fără a opri pentru a aștepta trecerea trenului, deși semnalele cu lumini roșii și sonore erau în funcțiune. Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.450 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile. Astfel de activități ale polițiștilor Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt se vor desfășura în continuare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE