Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția Olt│165 de amenzi în trafic într-o zi
30.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 348

Polițiștii olteni de la Rutieră au acordat zeci de amenzi în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea conducătorilor auto care încalcă normele privind circulația pe drumurile publice. Astfel, în doar 24 de ore, în cadrul activităților, au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50 de mii de lei, fiind reținute și 20 de permise de conducere.


 Polițiștii rutieri și cei de ordine publică au acționat pe drumurile din județ, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic. Au fost aplicate zeci de amenzi, iar 20 de șoferi au rămas fără permis de conducere. De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
În localitatea Valea Mare, un bărbat sub influența alcoolului, a intrat cu mașina într-un cap de pod de la marginea drumului.
Bărbatul fost dus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, fiindu-i întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Tot în ultimele 24 de ore, alți doi șoferi s-au ales cu dosar penal pentru consum de alcool. Controalele în trafic pentru creșterea gradului de siguranță și depistarea conducătorilor auto care încalcă normele privind circulația pe drumurile publice vor continua.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE