Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căruță spulberată de tren la Valea Mare
21.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 184

Accident feroviar, în această după-amiază, în comuna Valea Mare. O căruță a fost spulberată de un tren Regio Expres, care circula pe ruta Craiova - București. Polițiștii spun că vinovat este căruțașul, care a traversat liniile de cale ferată printr-un loc nepermis. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.


 Un tânăr de 29 de ani a văzut moartea cu ochii, în această după-amiază, după ce căruța sa a fost spulberată de un tren. Accidentul s-a întâmplat în comuna Valea Mare. Potrivit Poliției, căruțașul a traversat printr-un loc nepermis. Una dintre roțile căruței ar fi rămas blocată pe calea ferată, iar atelajul a fost lovit în plin de un tren Regio Expres care circula pe ruta Craiova - București.
La fața locului au ajuns polițiștii de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Olt - Postul de Poliție Transporturi Feroviare Slatina. În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, fiind produse doar pagube materiale. După aproximativ 40 de minute, trenul și-a continuat deplasarea către București.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022